餐厅: 北京樓 (MOKO新世紀廣場)
资讯:

餐厅: 北京樓 (MOKO新世紀廣場)
资讯:

店舖新装修后,美食仍保持水准👍🏼装修有些古典味,配上靓靓餐具🥰今次同朋友聚旧是不错的选择。醉鸡好入味,酒味浓。我平时唔食鸡皮,今次食埋都唔觉很肥,皮有点脆爽 。葱油饼很多葱很松脆,热辣辣very good 👍🏼赛螃蟹有鲜味,味道岩岩好酥炸小黄鱼可以再干身啲🫣必食片皮鸭👍🏼以前记得鸭有两食,以家要另加钱 。但生菜炒鸭松比之前好食很多,味道刚好,很香。可能而家要另加钱质素比之前更好。🙈😊最后叫咗碟炒拉面,好好味唔记得影相😵‍💫下次会再帮衬👍🏼
店舖新装修后,美食仍保持水准👍🏼
装修有些古典味,配上靓靓餐具🥰

今次同朋友聚旧是不错的选择。
醉鸡

葱油饼

葱油饼很多葱很松脆,热辣辣very good 👍🏼

赛螃蟹有鲜味,味道岩岩好
小黄鱼

酥炸小黄鱼可以再干身啲🫣
片皮鸭

必食片皮鸭👍🏼
炒鸭松

最后叫咗碟炒拉面,好好味唔记得影相😵‍💫

下次会再帮衬👍🏼
2024-01-17