2018-03-02 200 浏览
约朋友去cafe我钟意约地点方便、服务好、食物好食,仲有一点好重要,要坐得舒服唔好太嘈!呢间新开MAFE Cafe就符合以上几点!首先,呢度位于旺角地铁出口,方便到爆!而且呢度够光猛,用白色为主调,有情调又干净!呢度仲有几张大台,钟意一班人gathering就最适合!而且呢度好多game玩,装到全个柜都系啊! 去cafe食饭,通常人多,经常出现食物唔够,但呢度食物超大件,份量充足!我男朋友见到个芝士焗薯条超级兴奋!芝士粉超级多,拉丝薯条超好食!而我对呢个黑松录意大利饭情有独钟。意大利饭要淋得黎有口感先最好食…呢度做得唔错,口感好好!呢个颜色丰富嘅日式黑椒牛柳粒饭成功取得男朋友欢心!未食已经比颜色吸引喇!三色椒好睇又好食!牛柳超级嫩,无根而且真材实料,超多牛柳啊!甜品食心太软真系无得输,大家一定要叫!一切开就好似火山熔岩流出来一样,而且系热架!配合朱古力雪糕去食,有冰火感觉~ 我一个人独享!食物质素唔错,价钱合理,朋友聚会一流!
风味朱古力咖啡
忍者

芝士焗薯条

黑松露意大利饭

日式黑椒牛柳粒饭

心太软

食物质素唔错,价钱合理,朋友聚会一流!
风味朱古力咖啡
忍者