2012-12-03 962 浏览
原来soho果度多左间wft, 真系唔知, 太耐冇去, 平时都系去开sahara或者guru叹water pipe, 同个fd去门口望望个meun, 好似价格稍稍高一D, 不过对于我份粮黎讲总算可以接受, 即管试下食西班牙菜必点tapas, 叫左两份, ok㖞@@!但查实除左tapas之外其他都唔太识点, 唯有扮晒野叫老细推介, 佢帮我地点左个paella, gambas pil pil, 仲有个croquetas de jamon, 我个人最欣赏个虾, 亦即gambas pil pil, 好入味见到有D菜或者饮品D名几得意, 据闻好似同骑师有关, 但果杯野系shooter黎, 唔岩我, 我地点左一贯既sangria, OK唔错, 比例算系岩岩好不过寻晚去有D冻, 因为我地要食水烟, 所以坐出面, 仲有D落雨湿湿总括黎讲食物ok, 算系值回票价, 但如果稍稍降低下价钱会更好两个人夹埋用左600左右, 可以试下!

食西班牙菜必点tapas, 叫左两份, ok㖞@@!

两个人夹埋用左600左右, 可以试下!
2012-11-26