2023-07-27
喺酒店同客人倾完嘢想揾个地方食饭,唔想搭车就系ICC里面选择。其他几间都full Booking,唯有呢间仲有位。喺OpenRice望一眼完全冇差评咁就试吓。上到嚟服务都叫正常,景色就真系靓。一望个Menu就觉得中伏,openrice写$400至$800,但系餐厅个Set Menu最平都要千六仲未加服务费。贵就贵啦请客人冇得改啦,点知啲𩠌上到嚟冻冰冰。我哋系食中餐唔系食西餐㖞。仲要上菜嘅速度慢到呕,中间有成半粒钟冇上菜,搞到个客以为食完。其中一个小童想食虾问咗个waiter介绍。佢就话好好味酸酸甜甜小童钟意食,点知上到嚟系辣嘅🥵🥵🥵最乞人憎嘅系食过咁多间 fine dining餐厅,第一次见到有一大围人企喺度劈酒。个声浪同大排档差唔多。唔知系咪熟客,个waiter完全唔理。投诉左几次都冇任何收敛。啲𩠌一路未上嚟,想快啲食完走人都冇办法🤬🤬🤬 四个大人加两个小童最后埋单$8000。速速逃离现场😓 我估呢间餐厅都系啱𠮶啲年纪细细发咗达嘅新贵带啲妹妹仔过来享用。又有靓景收得又贵又可以劈酒,好威水。