2021-09-03
铁板辣酱鸡 $68芝士板 白饭 牛骨清汤 $26几大份 但系鸡肉唔算多 仲好碎 个酱系typical嘅韩式辣酱 都算辣同甜 重口味之选🤣 但系唔系话好好食 加埋要差唔多$100有啲贵 hungry korean 应该就抵食啲啦-甜辣年糕泡面跟饺子 $65 唔记得咗泡面面系公仔面 好似食紧辛辣面咁好唔抵😭 系我拣错左菜🤣🤣 不过系浓味版 同埋都几辣🤣 个酱汁超浓又杰身 超级挂面 都唔错㗎好多年糕 夹出嚟夹咗成碗 好饱 胶纸给脆身 但系摆耐左会硬 个铁锅唔够保暖 Overall 都还可以~400次咖啡 $28超级浓!! 个奶超香超好饮 系明治牛奶嘅味 啲咖啡我觉得浓过头添🤣 搅匀左都仲系好浓 仲有啲咖啡粉粒 加埋劲香滑牛奶好正!闪耀蓝银河特饮 $22难得唔伏嘅蓝色饮品 但系好多冰🥲 饮两啖就饮完 正常梳打
铁板辣酱鸡 $68
芝士板 白饭 牛骨清汤 $26