2018-01-25 87 浏览
霸吗拉面🍜见到呢间拉面店好多分店,刚巧有事在宝琳,经过新都城就试下,平日晚上7点入座,人唔算好多。装修都有心思,仲有座位可以睇师傅煮拉面,可惜比人坐晒。一入座就即刻有人比杯水我地,职员态度都唔错。菜单除左拉面之外,都有唔少小食可以选择。讲番拉面,呢间拉面既其中一样值得赞既地方系可以自行选择面既软硬,也可以选择走葱和少油,特别适合怕油既女士们。💃🏻今日点左鸡叉烧味玉鸡白汤拉面,鸡肉数量都几多,每块都够晒厚同滑。面果方面个人无特别偏好,所以就选择左适中,果然恰恰好,有口感之余唔会太冧。另外面条也吸收左汤底既精华。溏心蛋同一般拉面店店既唔同,唔会切开,咬开之后见到蛋黄仲keep到半固体既状态~朋友点左炙烧豚肉拉面,试左啖汤底,比鸡白汤拉面果个香浓,好重猪骨味,适合中意重口味的朋友😆。
霸吗拉面🍜

鸡叉烧味玉鸡白汤拉面