2022-12-29 118 浏览
可能适逢圣诞假期,自从开张之后每天经过都见到有10几20人在外面等位,因为不设订枱。上网搜查,才知道原来已经系第三间分店。餐牌食物一般,所以不存厚望。不过主持推介嘅餐牌的确有惊喜。如果话佢系一间居酒屋,不过暂时仲未有酒牌,喺有啲失望,不过佢地 Open kitchen这设计俾客人见到佢地即埸串烧,的确系几吸引。唯一美中不足,就系好似食完韩烧,食完出嚟成身一阵味。😓讲日文嘅送餐机械人全场瞩目。😄服务员尚算有礼。同一般日本餐厅一样,有设加一服务费,但唔洗俾贴士。主理厨师推介,原排海胆配寿司饭真系可以讲得大件夹抵食。清酒烧生,新鲜,胀卜卜,肥嘟嘟,好鲜味所以我地有 re- order.网上食评推介味噌甲罗烧,话系必食。我地都有叫,不过就觉得一般,其实系蟹肉蟹膏,蟹籽配鹌鹑蛋拌寿司饭 ,相信系唔够新鲜,如果够新鲜应该唔错。其他烧油甘鱼鲛,自家制饺子都系水准之作。比较失望嘅系牛。我地叫左牛之拼盘串烧,宫崎A5一口牛粒串烧,除咗烧牛舌🉐️,完全冇味,烧得唔香,牛肉芦笋甚至有啲干总括来讲出品算有质数, 价钱公道,应该会再帮衬。👍
唯一美中不足,就系好似食完韩烧,食完出嚟成身一阵味。😓
讲日文嘅送餐机械人全场瞩目。😄
服务员尚算有礼。
同一般日本餐厅一样,有设加一服务费,但唔洗俾贴士。

主理厨师推介,原排海胆配寿司饭真系可以讲得大件夹抵食。

网上食评推介味噌甲罗烧,话系必食。

其他烧油甘鱼鲛,自家制饺子都系水准之作。

完全冇味,烧得唔香,牛肉芦笋甚至有啲干

总括来讲出品算有质数, 价钱公道,应该会再帮衬。👍
原排海胆配寿司饭
味噌甲罹烧