2022-08-08
新开分店鲜芋仙盛夏芒果系列🌸迷你芒果白玉冰$48⭐️⭐️⭐️⭐️☆劲多芒果,上层系芒果冰,下层系牛奶冰,有好多粒白玉(无馅汤丸)🌸芒果豆花椰奶西米饮$38 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️有劲多豆花,劲多西米,芒果量适中,椰奶味一般,抵饮🌸豆浆仙草甘茶$29⭐️⭐️☆☆☆纯粹饮没有野食的,傻婆们终于知道咩系仙草甘茶,原来就是没有仙草食,得仙草味水。但饮唔出有豆浆全部是外卖装,感觉跟其他分店份量少好多======详情======鲜芋仙天水围天华路30号T Town South地下SG11号舖================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃货 #吃货日常 #RnT吃货 #相机食先 #美食 #天水围好去处 #天水围美食 #RnT天水围 #芒果沙冰 #白玉 #芒果冰 #芒果西米露 #椰奶 #西米露 #豆花 #芒果 #芒果豆花椰奶西米饮 #豆浆仙草甘茶 #仙草甘茶 #豆浆 #鲜芋仙
🌸迷你芒果白玉冰$48⭐️⭐️⭐️⭐️☆
🌸芒果豆花椰奶西米饮$38 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
有劲多豆花,劲多西米,芒果量适中,椰奶味一般,抵饮
🌸豆浆仙草甘茶$29⭐️⭐️☆☆☆
全部是外卖装,感觉跟其他分店份量少好多
======详情======
鲜芋仙