适逢小妹一月寿星月😂上网见到好多人推介呢间新开既全港首间现切提拉米苏专门店 @misstira_hk 生日前一日就去左买黎庆祝❤️虽然店铺细细 但当日收工过到去大约六点左右 已经卖到得反10件左右🔥询问店员先得知 佢地一日大约卖250件左右🥹我真系好好彩 再晏啲过黎就卖晒啦🥹当日买左四款反屋企庆祝🏠(有杨枝甘露、脆皮熔岩巧克力、Oreo曲奇同厚手工芋泥)$58/件 性价比极高 每件都有单独既盒装住🙌🏻啲cream好轻盈 食落唔会腻 香甜而幼滑 🥭杨枝甘露提拉米苏个款比较特别 有中式同西式馅料 有西米、芒果、柚子 味道好fresh 食落唔会好腻!🍪个人紧系最钟意食Oreo口味啦 好多碎碎起上面 仲有原粒Oreo 口感极丰富🔥食唔停口啊!多达10款口味提拉米苏选择:▫️长崎县糖蜜草莓提拉米苏配海盐芝士奶盖▫️厚手工芋泥提拉米苏▫️桂花酒酿丸子提拉米苏▫️北海道豆乳丸子提拉米苏年糕夹心▫️小山园抹茶椰椰提拉米苏▫️奥利奥海盐提拉米苏▫️脆皮熔岩巧克力提拉米苏▫️经典原味提拉米苏▫️海盐焦糖蜜栗子提拉米苏▫️港式糖水:杨枝甘露提拉米苏🎂买四件提拉米苏就免费送生日插牌及蜡烛🚗直接去门市买/上网订都可
当日买左四款反屋企庆祝🏠
(有杨枝甘露、脆皮熔岩巧克力、Oreo曲奇同厚手工芋泥)
$58/件 性价比极高 每件都有单独既盒装住🙌🏻
啲cream好轻盈 食落唔会腻 香甜而幼滑