REFLECT Restaurant & Bar

2023-07-22 76 浏览
劲钟意寻觅新餐厅嘅我见到旺角开左新嘅墨西哥餐厅,即刻weekend嚟食个dinner, 环境几有格调之外,原来室外仲有一幅好靓嘅壁画,配埋劲蓝嘅天空,影相都好正!🌞✨鸡肉芝士馅饼 - 摆碟几靓,芝士好软熟,个馅饼配埋面头嘅蕃茄沙沙同牛油果蓉几清新😻✨秘制烧墨鱼 - 造型好吸睛,好似一条巨形串烧咁,口感几弹牙,又唔会韧,而且调味做得唔错👍✨串烧拼盘 - 有猪同鸡,肉质几嫩同几湿润,同埋本身串烧已经好够味,唔洗沾汁/调味🤤✨烩牛面颊意粉 - 个粉嘅样貌好特别,系卷卷粉,里面藏住浓厚嘅汁,入口juicy又惹味😋牛面颊极得几薄同埋好腍好吸汁,牛味都好香😍✨Fresco Kiss - 超级fresh嘅选择,青瓜味几出🥒而且几解腻😚✨Frio - 香茅味好香但唔会呛口,亦饮到轻微姜味,几解渴又唔会好甜,我自己几钟意🧡

鸡肉芝士馅饼

串烧拼盘