2022-12-19
之前见到人推介,又喺公司附近,一于收工去试下!顺带一提,铺面唔大,建议book左位先🫶🏻🐾 Truffle Chicken roll($198)💛💛💛🖤🖤味道黎讲系好食既!将鸡去骨,然后加埋黑松露卷起整成,淋左黑松露汁喺面,口感丰富,只系份量冇预期多🤣个人觉得有啲啲贵。🐾 Lasagne($188)💛💛💛💛🖤呢个千层面份量足,食完开始觉得饱肚🤣面头铺满晒芝士,面之间全部都系牛肉~啖啖都好满足!🐾 Chessnut Cheesecake(?)($108)💛💛💛💛🖤本身系想试tiramisu,但系店员话佢地转左menu,系一个底下系cream cheese,上面系栗子蓉,再铺上栗子片既甜品,我本身唔系太钟意栗子蓉,但系呢个出奇地觉得几好食🫶🏻✨店员态度好好,主动介绍菜式✨加一服务费系自己选择整体推荐指数:💛💛💛💛🖤
🐾 Lasagne($188)💛💛💛💛🖤
✨店员态度好好,主动介绍菜式
✨加一服务费系自己选择
整体推荐指数: