2009-11-17 30 浏览
上星期屋企人同我庆祝农历生日..见呢到新开张~爸爸提意黎呢到食饭!下昼6点几我地已经去到..成个场都仲未有好多人~我爸爸话前日呢度试业开张..全场半价谂住黎呢度饮茶..点知爆到个几中都冇位!不过就咁睇..呢度既装修已经好得最衰果日唔记得左带相机..如果唔系可以POST D相上黎分享下..另外新开张期间..呢到都推出左好多优惠~呢晚我地就叫左::::$28一条青斑仔时间蒸得岩岩好..好滑好好食~唔够一阵成条鱼已经俾我地清晒金银蛋菠菜$48想要苋菜不过佢冇..唔紧要!...其实咩菜都差唔多姐..最紧要整得好食~呢度都整得唔差..份量中等..OK!西兰花花枝片$68开头唔知价钱傻下傻下叫左西兰花带子..后尾见到要成$98即刻咋咋临叫佢改单~好彩赶得切!虽然唔洗我俾钱..但系我都会觉得好似俾人"割"左忽咁-__-!食落我觉得西兰花硬左小小..花枝片厚度岩岩好~都OK!$188 芝士焗龙虾伊面底 呢个菜不嬲都好食..龙虾都几多肉..净肉我都食到4旧~果然冇偷工减料!食埋个伊面真系饱死..$30 寿包半打其实已经好饱..但系爸爸坚持话生日一定要叫个寿包~咁先叫庆祝生日!好啦好啦..咁叫左..寿包入
下昼6点几我地已经去到..成个场都仲未有好多人~
不过就咁睇..呢度既装修已经好得

$28一条青斑仔
时间蒸得岩岩好..好滑好好食~
唔够一阵成条鱼已经俾我地清晒

金银蛋菠菜$48
呢度都整得唔差..份量中等..OK!

西兰花花枝片$68
开头唔知价钱傻下傻下叫左西兰花带子..
后尾见到要成$98即刻咋咋临叫佢改单~好彩赶得切!
食落我觉得西兰花硬左小小..花枝片厚度岩岩好~都OK!

$188 芝士焗龙虾伊面底
呢个菜不嬲都好食..龙虾都几多肉..净肉我都食到4旧
~果然冇偷工减料!
食埋个伊面真系饱死..

$30 寿包半打
好啦好啦..咁叫左..寿包入面有莲容同咸蛋黄!
爸爸话一睇都知佢呢度用既莲容系靓野...因为唔系黑忟忟果只..
我自己就不嬲唔好莲容同咸蛋黄既~所以食落都冇唛大感觉!

连埋茶芥花生加一3位埋单$4XX.
我觉得全晚最抵食同好食就系条鱼!
2009-11-09
庆祝纪念