2023-09-19
🍴炸鱼饼 $58一共有六旧,外面色泽金黄,入面每一啖都充满鱼肉鲜味,搭配上唔同香料,令到味道再丰富咗~好浓,点埋甜酸酱更好食呢🙌🍴虾球柚子菠萝沙律 $78虾球大大粒又新鲜,至于柚子菠萝好清爽清新,同虾球好夹!成个沙律加埋酸酸甜甜超开胃🥗🍴泰式牛腩清汤 $92呢个话就话系清汤,但竟然系带辣味🌶牛腩牛筋煮得唔会太烂,但又好重牛味,而且汤入面有大量草菇,全部都好入味~香料香草令呢个汤饮落去好有泰国感觉呢🇹🇭🍴红咖喱猪颈肉 $98咖喱唔算太辣,偏甜~猪颈肉份量好多,食极都仲有!入面仲有大量嘅蕃茄仔同薯仔,个汁点薄饼食一流,如果唔系太饱真系想嗌多个饭捞汁食🥺🍴薄饼 $20外皮酥脆~唔会太油呢🍹泰式龙眼冰 $32清清甜甜,入面仲有好多龙眼干,仲有朵花花系到,超有泰国der fu 🥹🥹🍹泰式蝶豆花青柠梳打 32有三层色好靓呢~面头竟然有粒冰系蓝色花花🪻甜得嚟青柠味好够,食浓味野饮佢不错不错
🍴炸鱼饼 $58
🍴虾球柚子菠萝沙律 $78