2018-09-28
活鳗蒲烧饭($198)-鳗鱼嘅份量有好多,而且仲要好肥美好juicy,饭都唔会好dry,呢个真系大力推荐!鸡白汤拉面($98)-拉面相比起沾面较为软身,豚肉入口即溶,真系好正,而鸡肉都好入味,真系口味无穷,仲有半只溏心蛋!鸡白汤沾面($98)-沾面好有质感,个面虽然系冻嘅,但系tim落个热辣辣嘅汤汁到真系好出色,汤味够浓,而且冻咗之后仲可以加翻热,入面有溏心蛋之余仲有豚肉同鸡肉,个人比较中意沾面,极力推荐!元祖煎饺子($33)-total有4只,热辣辣仲要好新鲜,每啖都觉得好juicy。抹茶蕨饼-可能系新开张嘅缘故,店长非常好人,请我地食呢个日式甜品,冻冻地又唔会太甜,真系几好味架!--呢度环境好舒服,可以坐好耐,厕所仲要好大有电视,好有日本嘅感觉,而且庆祝生日都唔洗收切饼费,店员仲要好好咁帮我地影咗好多相,而且每一款菜式都会同我地介绍翻点食。--限时优惠: 依家只要download佢地嘅app,系30/9之前都可以有面类买一送一优惠,真系好抵!