餐厅: 元気寿司 (形點 II)
资讯:

2017-09-17 213 浏览
希望愈大,失望愈大一直都系元气既会员,之前成日要去元朗广场先有得食元气,又或者食纯寿司,终于等到新元气开张好可惜呢间yoho mall新开既元气完全唔掂,d筷子又洗唔干净,d碟又洗唔干净,仲要黎唔齐d野要追单..讲返食物质素,只系一般only...什至争鲜都好食过佢,so sad考虑到要排队排一百个位先入到黎,仲有卫生,同食物质素...见到佢好进取咁想系旁边再开新分店,同埋出面咁既人流...系有人钟意既,但sorry, 对我黎讲呢间分店已冇下次.成件事唯一可欣赏既系只系得d车仔几得意,thats all.
希望愈大,失望愈大

考虑到要排队排一百个位先入到黎,仲有卫生,同食物质素...