2023-08-12
#湾仔美食 #小莲星呑食湾仔🔻 Muse Burger湾仔轩尼诗道353号地舖/啱啱开业,而家做紧优惠,买两个餐,第2个餐半价,好抵/🧃MUSE汉堡 第一次是试1间餐厅一定要试佢嘅招牌菜,为呢个汉堡超丰富,超级厚身,馅料有安格斯牛,煎蛋,烤洋葱,炒菇碎,蕃茄,烟肉,沙律菜,车打芝士,MUSE秘制酱,以为咁多嘢未必平衡得好好,点知出奇地和谐,该脆嘅脆,该软熟嘅软熟,该新鲜嘅新鲜,所有食材都有自己嘅特色,非常好食,特别系煎蛋,真系比较少见,估唔到会咁夹/🧃吉列日本池鱼汉堡 餐厅新品,炸过嘅日本池鱼肉质肥美同油香爆棚。外皮脆,入面肉嫩多汁。另外上一餐一阵个包,系我最钟意嘅松软面包, 1腍1脆真系好好食/#food #foodie #hkfood #hkfoodie #foodporn #foodstagram #hkfoodblogger #foodblogger #foodlover #foodphotography #hkig
🔻 Muse Burger
湾仔轩尼诗道353号地舖