2019-02-03 86 浏览
最近姨妈楼下商场开jor间新餐厅,原来系食车仔面,妈妈今日话想试试lei!!!餐厅都几多人排队ga,但唔紧要可以谂谂食咩先。自选车仔面有好多choices!!真系好难决定ar!!!惹味小食都好吸引lei!!脆味豚爽肉$12份量都几多,豚爽肉外脆内juicy,调味有d似台湾盐酥鸡,好味!我就拣jor牛舌溏心蛋咖哩鱿鱼蕃茄汤米线,蕃茄汤味道都几浓。牛舌真心赞!!! 牛舌好淋,而且牛肉味都几浓郁,正lei!!! 咖哩鱿鱼好爽嫩,咖哩味都足够。妈妈点ge大堆头米粉,有萝卜鱼腐秘制猪软骨鲜竹卷猪皮。萝卜清甜,煮得好透。鲜竹卷脆口,馅料丰富。猪软骨超正!!! 软骨焖到变jelly状,食完觉得有好多骨胶原吸引jor leI!!!最后抵受ng著小食ge诱惑,叫jor油炸鬼猪扒。用上油炸鬼ge粉浆去炸,皮脆肉嫩,ng油腻,yummy!!!餐厅系点餐后自己揾位,跟著等筹码,假期中午比较多人,所以揾定位会好d。
餐厅都几多人排队ga,但唔紧要可以谂谂食咩先

自选车仔面有好多choices!!
真系好难决定ar!!!

惹味小食都好吸引lei!!

脆味豚爽肉$12份量都几多
,豚爽肉外脆内juicy,调味有d似台湾盐酥鸡,好味
!

妈妈点ge大堆头米粉

猪软骨超正!!! 软骨焖到变jelly状
,食完觉得有好多骨胶原吸引jor leI!!!

最后抵受ng著小食ge诱惑
!!!