【SENSU】新开既日式Cafe,仲有蓝花墙打卡位💙招牌旋风蛋包饭 💰$128呢个蛋白饭有三款口味: 香辣鸡肉,三文鱼野菌同和风牛肉我地就拣咗和风牛肉照烧汁蛋包饭,感觉更加有日本风味🇯🇵 一切开个饭已经闻到好香牛肉味,炒饭本身已经调咗味,加埋面头既照烧汁真系几好食!唔怪得咁多人都黎试佢个蛋包饭😳松露鸡肉牛油果三文治🥪 💰$78呢个三文治底整得几脆,同个牛油果沙律几夹,会食到淡淡即松露香,不过冰鲜鸡味就太岀😢 意大利辣肉肠面包薄饼 💰$78一开始以为真系pizza黎😂😂点知到咗先知原来系面包薄饼🤣 薄饼馅都几足料,而且落咗好多芝士😝 我系劲钟意食芝士🙋🏻‍♀️ 不过包底就相对较硬,个人都系好薄饼底多d😳野饮我地嗌咗一杯伯爵奶茶配黑糖寒天同一杯竹炭焦糖鲜奶咖啡配咖啡寒天,野饮就不过不失~
【SENSU】

新开既日式Cafe,仲有蓝花墙打卡位💙

招牌旋风蛋包饭 💰$128
呢个蛋白饭有三款口味:
香辣鸡肉,三文鱼野菌同和风牛肉

松露鸡肉牛油果三文治🥪 💰$78

意大利辣肉肠面包薄饼 💰$78