2020-01-08
见公司附近商场开左间新既餐厅,仲日日lunch time都好多人排队。 今日放工放得早,紧系要试试佢啦打开本menu, 选择既类别有好多(寿司,烧肉,扒,吉列,釜饭,刺身, 套餐等等.....)我同朋友最后决定拣左两个套餐一齐share🤣鳕场蟹豆腐锅定食里面除左主角蟹锅外,仲有沙律,支豆,前菜,汤,刺身同饭。望落去个汤好清,但系因蟹肉鲜甜,令到个汤充满鲜味,里面d菜,芋丝同豆腐亦吸哂蟹鲜味,非常好饮。我哋食哂所有野之余仲饮哂所有汤。另外叫左鱼生定食, 有三文鱼,吞拿鱼,虾,海胆,蟹子,带子等等,等你一次过可以食哂多款唔同鱼生。鱼生系厚切既,有口感之余仲好鲜甜,饭同鱼生比例都岩岩好,唔会话太多饭,变相好小鱼生👍🏻 总括嚟讲,性价比都几高,顺带一提 去之前记住book位,因为我哋一坐低冇耐就已经爆。
我同朋友最后决定拣左两个套餐一齐share🤣