2015-03-27 567 浏览
今日突然要出尖东做嘢,完成都已经成5点,可以直接收工,就落去揾嘢食,见到情人节同大少食𠮶间RBTea喺尖东啱啱新开张,大家亦都好肚饿,梗系谂都唔谂就冲入去喇哈哈,因为新开张,所以有Coupon送~~唔知点解我真系好钟意饮珍珠奶茶~~日式唐扬鸡块 - 皮脆唔厚,咬开好多肉汁,同事们就好钟意佢个酱,我估系沙律酱唔知加啲咩mix埋,但系同事话呢啲叫他他酱~~佢地系咁食埋啲西芹,大家都好似呢间野个公仔 - 兔仔咁XDXDXD胡椒龙虾片 - 呢个好味,啱啱炸起,好香,不过我个人觉得可以落少少椒盐应该会重好味啲焦焦朱古力脆香松饼 - 可能我地太专注食其他嘢,完全唔记得咗佢有个雪糕,所以到食𠮶时已经溶溶地,不过都唔影响味道,香蕉、朱古力同焦糖真系最夹~~综合菌菇芝士薄脆 - 同我上次食西兰花薄脆一样,啲芝士系拉到丝出黎,哈哈,我觉得呢个都好唔错,不过如果冻少少食会重脆~~红咖喱嫩鸡吐司盒 - 嗯……我觉得呢个咖喱味可以再重少少,有少少辣,如果咖喱味再多少少就正~~好特别,未食过吐司盒系咸嘅,每次都系食甜品式嘅吐司~~
哈哈,因为新开张,所以有Coupon送~~
珍珠奶茶
唔知点解我真系好钟意饮珍珠奶茶~~
日式唐扬鸡块
胡椒龙虾片
焦焦朱古力脆香松饼
综合菌菇芝士薄脆
红咖喱嫩鸡呈司盒
好特别,未食过吐司盒系咸嘅,每次都系食甜品式嘅吐司~~

2015-03-23
日式唐扬鸡块