咁岩黎行过个新商场,好多野都未开,但唯独见到一两间餐厅,见到呢间放题都好似几正咁,就入去试下🙊可能初初新开,未算好多人,但系就食得好舒服,最紧要唔洗同人逼,环境干净又企理😆😆佢仲有D房位私隐度几高,成个装修都系劲日式木系食物款式都算多,基本既刺身同寿司都有齐,而且落几多件就黎足咁多件,冇走盏都算几好❤刺身都好新鲜,色水唔错,食落好够冻,唔知系咪都唔算多人所以上菜速度好快,收碟都好爽手,唔洗等😄而佢呢到火炙寿司同沙律既种类感觉好似比出面既放题多,有D平时冇得食既都系呢到揾到😆而且呢到竟然有生蚝同海胆,不过要另外加钱单点的,好好味,坚正坚开心❤总括黎讲呢到水准都算唔错,而且人唔多可以要求坐出面睇景,咁岩呢几日就算有风都唔算太冻,望住个景好Chill~😆

食物款式都算多,基本既刺身寿司都有齐,而且落几多件就黎足咁多件,冇走盏都算几好❤