2021-09-13
🍲尖沙咀新开火锅店🎉 必食和牛🥩! 环境宽敞舒适, 两个人入座都有卡位坐~ 主打A5黑毛和牛🐮, 火锅汤底选择多, 个人推荐▶️《招牌花胶响螺鸡金锅》- 汤底用上红枣、花胶、响螺及鲜鸡煲成, 店员建议打边炉前先饮碗汤滋润吓, 养生之余仲好养颜~ 汤底饮落都重胶质, 充满鸡香, 火锅汤底做得好浓好鲜甜, 相当出色😋新鲜鸡肉份量多, 肉质嫩滑, 鸡件煲耐咗都唔会好老🥩A5熊本黑毛和牛西冷 - 肉质非常柔软细腻, 脂肪分布细密, 布满均匀嘅大理石纹路🥩A5熊本黑毛和牛牛小排 - 油花细致, 牛肉片烫一烫已经好够味, 入口嫩滑, 牛肉味好浓, 完全唔洗沾酱汁食! 🥩牛胸爽 - 系胸腔肋骨中间嘅软骨部位, 含有丰富骨胶原, 女士们必试💁🏻♀️! 食落有爽脆嘅口感, 爽而不韧, 香而不腻, 牛味丰富! 精选拼盘 - 一共有三款鱼生, 刺身都算新鲜, 三文鱼肥美🥬食完咁多肉, 我哋仲点咗蔬菜拼盘、野菌拼盘, 蔬菜新鲜爽脆!
环境宽敞舒适, 两个人入座都有卡位坐~
新鲜鸡肉份量多, 肉质嫩滑, 鸡件煲耐咗都唔会好老
精选拼盘 - 一共有三款鱼生, 刺身都算新鲜, 三文鱼肥美