推荐指数:🌕🌕🌕🌕🌗—————————————————————📍HK 铜锣湾 - 大榄串烧 🍢虽然个名叫「大榄串烧」但就唔需要山长水远入屯门嘅~ 系铜锣湾就可以食到啦!佢哋啱啱今年6月新开张,位置系Time Square/鹅颈桥 附近!🎉 对于我呢啲港岛嘅港孩系一个幸福嘅消息 ( ´▽`) -🙋🏻‍♀️ 海鲜种类分为3款套餐,价钱分别系 $288/$308/$388。所有套餐已包括串烧+炸物小食+饮品+甜品放题,2.5小时包你食到饱!-🦪 高级活海鲜套餐 +串烧烧烤放题 $308 【推荐👍🏻】我今次嗌咗$308呢个海鲜set,包括有蛏子、鲍鱼、扇贝 、蚝 、虾、 沙白!🦐 全部都新鲜又大只,烧完都完全唔会有腥味,海鲜亦洗得好干净 👍🏻 呢个价钱有咁嘅质素嘅海鲜抵食无呃人,自己买返屋企整都未必有咁多种类拣-⚠️ 烧海鲜小贴士:烧海鲜要间中落少少水,确保海鲜有足够水份/唔会烧到干晒。可以问侍应要杯水+羹仔,咁样烧包你一定烧得好味~-串烧放题种类好丰富,包括波兰猪腩肉/熊本一口牛/香辣孜然羊肉串/泰式猪颈肉/韩式甜辣鸡肉串/牛仔骨🐂/ 香草羊架🌿/台式古早味肠etc… 猪牛鸡羊样样都有,仲有唔同

推荐指数:🌕🌕🌕🌕🌗
—————————————————————
📍HK 铜锣湾 - 大榄串烧 🍢

🦪 高级活海鲜套餐 +串烧烧烤放题 $308 【推荐👍🏻】

串烧放题种类好丰富,包括波兰猪腩肉/熊本一口牛/香辣孜然羊肉串/泰式猪颈肉/韩式甜辣鸡肉串/牛仔骨🐂/ 香草羊架🌿/台式古早味肠etc… 猪牛鸡羊样样都有,仲有唔同口味卑你试

另外有手机QR code 可以嗌炸物/小食,小编大推「炸芋泥球」同「烧菠萝」🍍‼️ 「炸芋泥球」外面香脆,麻薯皮包裹住香甜嘅香芋泥,超级jeng( ´▽`) 「烧菠萝」就超多汁!其他选择有「炸雪糕」/「炸鸡软骨」

✍️ 环境干净企利,侍应收碟都好快手!食物选择丰富兼新鲜,放题好介绍(。・ω・。) 餐厅亦接受包场和欢迎预约举办派对,想一齐party记得book 定啦🥳

🥢 @tailamskewer
📍 地址:大榄串烧 (铜锣湾)
铜锣湾坚拿道西10号冠景楼1楼B室

地区:#laymao_铜锣湾