2019-05-15 15 浏览
辛苦番工一个星期,终于假期前可以Happy Friday同朋友聚一聚。个个番工地点系港九新界,约油麻地就比较就脚。见到新开左间食西餐厅,我地就入去食!入到去地方几大几阔落,位都几多,坐得都几舒服,好啱一班朋友坐低一边倾计一边食餐劲ge。👍🏻👍🏻挪威烟三文鱼蛋白炒饭,呢个炒饭超好味烟熏味三文鱼同蛋白好夹😛大家都争住食😂焗虎虾龙虾汁螺丝粉,大大只虎虾上面有一层厚厚ge芝士,加埋浓郁龙虾汁令到成个螺丝粉好好味。🤤🤤慢煮肉眼排配农夫菜,啲肉扒牛味好浓,仲有配紫薯,味道非常夹☺北京填鸭手工pizza,一食落口个酱汁同喺北京食嘅填鸭真系一模一样味,上面仲有青瓜,真系好有特色好值得一试👍🏻👍🏻小食拼盘有薯条、鱿鱼圏、鸡锤、彼得包。啲薯条鱿鱼圈炸得好脆,大家都食到停唔到口👻👻