餐厅: 圓善素食
资讯:

2019-01-14 769 浏览
今日同朋友系土瓜湾食饭,我唔想食咁饱因为约咗人食宵夜甜品,朋友就提议话去食素,呢间新开佢都冇试过~我地两个人叫左一客竹笙三丝鱼翅盅,干烧四季豆,宫保鸡丁,同一个糙米饭野食上得好快可能因为客人少个鱼翅盅味道, 材料份量同质地都岩岩好,唔错👍干烧四季豆一啲都唔干,好湿,四季豆应该烚过黎,所以劲淋,虽然味道ok但系完全唔系𠮶回事,失望。。。。😥宫保鸡丁咁岩今日特价,辣辣地,味道唔错,送饭很好糙米饭感觉健康啲,唔会煲得太干味道真系一般, 餐牌选择唔多,不过服务态度几好既, 但系我谂唔会有下次了
野食上得好快可能因为客人少
竹笙三丝鱼翅盅

个鱼翅盅味道, 材料份量同质地都岩岩好,唔错👍
干烧四季豆

宫保鸡丁

宫保鸡丁咁岩今日特价,辣辣地,味道唔错,送饭很好
糙米饭

糙米饭感觉健康啲,唔会煲得太干
2019-01-13
  • 竹笙三丝鱼翅盅