2020-06-30
店舖除左有普通冻果汁, 仲有特别既热果汁, 奶昔, 咖啡同茶类饮品提供🙆🏻♀️现场仲有d新鲜水果比客人选购🙌•••🥤ᴅʀɪɴᴋ· Strawberry Latte $46﹟依杯招牌特饮层次吸晴, 适合打卡😍面头有cream同草莓作为装饰🍓忌廉食落带微甜, 水果新鲜👍饮落士多啤梨味够出又饮到鲜奶味, balance做得唔错☺️唔会净系得甜味, 质感介乎流质与杰身交界, 可以极速丧吸🤤😂🥤ᴅʀɪɴᴋ· Hot Strawberry Banana Juice $38﹟第一次饮比较特别既热果汁‼️好似普遍系街上都少有, 岩晒比较养生既人🤗闻落系劲似香蕉muffin既味道, 质感浓稠, 饮落酸酸地带点香蕉🍌香味, 天然既味道😛以适当既温度加热, 所以水果营养可以保留住😎🥤ᴅʀɪɴᴋ· Avocado Banana Shake(XL) $46﹟份量十足🤣牛油果🥑同香蕉🍌依个天衣无缝既健康组合😇饮落creamy得黎仲饮到d豆乳味🤩觉得牛油果味可以再出d🤓饮饮下都饱肚😂
•••
🥤ᴅʀɪɴᴋ· Strawberry Latte $46