2016-10-04 104 浏览
早几个礼拜同朋友去TST行街行完街就当然唔少得食甜品啦呢排系韩国街个边开左间新既韩国甜品店 食韩冰!其实个MENU韩冰既种类都几好我记得出街个日都几热 所以为左解下渴就简左一个西瓜冰试下啦Watermelon SNOW ICE (HKD120)睇张相已经知道佢份量有几咁足料!!原只既西瓜上面仲有唔同既TOPPINGS 同一个完完整整既雪糕。最意外既系餐厅挖开既西瓜肉 布满晒系甜品上面 多余既会放系另外既碟仔到! 一边食西瓜一边食甜筒 甜度中和。 除左卖相睇落去好震撼之外 呢个西瓜甜品真系好足料啊!另外 我地仲叫左个鲷鱼烧其实一开始对呢个鲷鱼烧无太大期望但系原来食落去系有红豆馅再加上雪糕 呢个配搭唔错!

Watermelon SNOW ICE (HKD120)

2016-09-20