九龙塘又一城商场出名普遍消费高,啲野都唔算好平,不过近排就新开左间价钱中等但好好味既轻食店,出名热狗同雪糕三文治味道几出色👍🏻店舖主要以蓝色镜面设计为主,望落有种高级同神秘既感觉,而商场天花板同样以镜面设计两者好似融为一体咁🫢店舖外面亦有附设枱凳方面食客买完可以坐系度食~最特别系ice cream sandwich系可以自由拣想要既ice cream, crumbs同cookies,特别要提既系佢有款彩虹cookie用黎打卡一流之余,食落都好味👍🏻热狗肠长期有烘炉烘住够晒新鲜热辣🌭—————————————————————————————♦️Yorkshire Terrier:呢款热狗我拣左用鸡肉肠,面包够晒大同软熟,上面铺满左蛋黄酱同埋樱花虾,未食已经闻到好香樱花虾味,加上表面放左海葡萄更能提升口感层次,整体黎讲味道几特别😍♦️Shepherd(Pizza Dog):另外呢款就拣番传统法兰克福肠,表面铺满左香草蕃茄酱同埋mozzarella cheese酱汁带少少甜酸好开胃,肠仔一咬落去好juicy😋♦️ ice cream sandwich (mango sorbet + rainbow

—————————————————————————————

♦️ ice cream sandwich (mango sorbet + rainbow shortbread + cookies n cream):我觉得呢个配搭几清新,我最初惊雪糕好快会溶,但佢呢款雪葩反而系唔易溶所以可以慢慢食~彩虹rainbow shortbread口感系同曲奇一样几松脆

♦️ ice cream sandwich (chocolate + gluten free brownie + confetti):brownie几松软好适合做三文治皮,雪糕软硬度适中,唔系雪到好硬冻到咬唔开果种🍨

♦️ Kiwi Lemonade:好清新,入面有奇异果果蓉带有少少酸,酸度适中仲好解渴

♦️iced chocolate:朱古力味好香,带有朱古力既苦涩味但饮落唔苦👍🏻佢地既冰好特别系落一大旧冰,等佢慢慢溶可以中和朱古力既甜味🥤

评分🖍️(满分为5个🌕)
抵食指数:🌕🌕🌕🌕🌑
服务质素:🌕🌕🌕🌕🌕