2018-07-28
朋友生日,喜好食辣野,上网search左呢间新开既麻辣火锅,所以就卜左位黎试试!餐厅几体贴,有围裙唔惊弹到件衫~我地嗌左两款汤底,一边系麻辣小辣一边系老鸭汤,老鸭汤可以饮,仲有鸭食,都唔错~麻辣汤就坚辣,几香,唔系一味得个辣字呢度既选择都算ok,牛肉有几款,嗌左两款牛同牛舌,已经唔记得叫咩名XD 不过都好好味,好滑同有牛味,肥瘦适中,牛舌6一6就食得,无骚味跟住仲嗌左碟伊比利亚猪,估唔到呢度有!伊比利亚猪都几出名好食,所以都唔会令人失望,一人一块唔够喉添@@值得一提既系呢个菇超特别,佢系连埋碌木一齐上枱,啲菇系呢碌木度生出黎,大家都觉得好神奇哈哈,味道唔错无咩草青味^^仲有重点:鸭血!!自重食台湾麻辣火锅认识左佢之后,就觉得一定要有,而呢间重庆风味既麻辣火锅竟然都有得食,so surprise! 味道不错,食落唔觉有腥味,而且夹落唔易散开,真才实料最后食完佢用酒杯俾左个沙冰我地饮,话食完辣野饮最岩㖞,系蜜桃味,清清地食物质素总体都唔错,有少少贵啦,每人400蚊左右,够哂饱,中意食辣既朋友仔可以一试。
餐厅几体贴,有围裙唔惊弹到件衫~