2021-10-21 41 浏览
铜锣湾开咗间新嘅特色日式餐厅,嚟到铜锣湾咁岩经过要试一试嘅午餐😆✨吉列鱼柳配麻酱冷乌冬便当厚厚炸吉列里面配上鱼柳口感比较厚实,配上麻将甜甜咸咸嘅酱汁捞埋冷乌冬口感更加烟烟韧韧,配菜加入蘑菇蕃茄令到成个画面配搭更加丰富而佢个盒装包住肉日式嘅木盒感觉好精致,细细碟女士们啱啱好😍✨牛肉丼.温泉蛋成日都食牛肉档今次就带咗呢个特色嘅牛肉丼里面嘅牛肉选用半肥瘦嘅肥牛肉质唔会太鞋身,温泉蛋爆浆流出蛋汁捞埋日本饭一齐食好香口,再加埋lunch套餐里面有面豉汤,份量唔算太多饮埋碗汤就啱啱好啦😆✨两沟啤酒🍻朋友就order两沟啤酒,原来系用三得利嘅黑啤加原味沟埋一齐打入两沟变成顶层嘅泡沫,第一啖入口甘香顺滑,麦味都比较重啲容易入口😋✨白桃乳酪梳打本人就好钟意白桃生果梳打,呢杯特饮再加咗乳酪,饮落去除咗有白桃果香嘅味道仲有乳酸酸酸甜甜,再加埋个梳打好好味

✨吉列鱼柳配麻酱冷乌冬便当

✨牛肉丼.温泉蛋