2024-07-05
葵涌🚇呢间新开嘅 fusion 港式🇭🇰小食甜品店「小点角落」,集合咗港式小食🤤、轻食、甜品同埋糖水于一身,装修简约清新😊,感觉几休闲。呢个扫街拼盘🍱包含咗多款扫街美食,绝对是打卡📷的好选择!最经典嘅必定系咖喱鱼蛋、🌶️川辣烧卖、碗仔翅、煎酿三宝同埋🐓咸蛋黄鸡翼,绝对系港式小食👍之中嘅经典美味。佢哋嘅麻辣🌶️牛筋腩煮得十分之软腍嫩滑😋,配合惹味嘅麻辣汁😍,入口麻辣香味层次丰富🤩。雪糕🍨鸡蛋仔102画室卖相精美,布置到成个🎨调色板咁样打卡一流。酥脆嘅鸡蛋仔🥰配合埋冻冰冰嘅雪糕,香甜美味啱晒🤤夏天食!芒芒小丸子椰皇蛋白😍绝对我嘅心水,香甜嘅🥭芒果配椰皇蛋白十分之夹,🥥里面仲有芋圆小丸子,😋香甜得来好有层次。
葵涌🚇呢间新开嘅 fusion 港式🇭🇰小食 甜品店「小点角落」,集合咗港式小食🤤、轻食、甜品同埋糖水于一身,装修简约清新😊,感觉几休闲。