2021-06-27
终于等到乐富有新餐厅,试业期间日日都好多人系门口等位,今日决定一开铺就去试新嘢😙装修都系木系树叶为主,好有热带风情🌴Set Lunch Menu都几多选择,套餐包一杯饮品食物方面叫左两个餐,分别系「巴东牛肉配斑兰椰浆饭」$62 同埋「海南鸡饭拼喇沙米线」$88,两个餐都系拣左饮马来奶茶😋巴东牛肉饭好快上菜,卖相同味道唔错,斑兰饭都有香味,但点知牛肉同饭系冻嘅😰呢个真系要扣分😵相反「海南鸡饭拼喇沙米线」就好好食,起码米线同油饭都系热辣辣。海南鸡无骨,鸡肉多又好滑,油饭都系好香,三色调味料都唔错,我好满意呢个海南鸡饭😋;喇沙汤偏辣,米线都爽滑嘅,不过虾冇挑肠,有d吓人😟呢个餐一次满足我两个嘅愿望,份量好足,最后饱到食唔落冻马来拉茶够晒滑,偏甜,都几好饮另外叫左一份「新加坡咸蛋单骨鸡翼」$48,等左差唔多30分钟后终于上枱。咸蛋黄包实晒全部鸡翼,呢个鸡翼好好食👍,等待系值得嘅🤩总体来讲都几好食,希望迟吓正式开业之后再嚟帮衬嘅时候,食到嘅巴东牛肉系热嘅
装修都系木系树叶为主,好有热带风情🌴
Set Lunch Menu都几多选择,套餐包一杯饮品
巴东牛肉配斑兰椰浆饭(套餐)
海南鸡饭拼喇沙米线(套餐)
冻马来拉茶够晒滑,偏甜,都几好饮
马来拉茶
新加坡咸蛋黄单骨鸡翼