2019-10-31
红运餐厅上一手系丽声茶座,𠮶阵时食过一次早餐觉得唔好食,环境又昏暗,平日经过见到客仔愈来愈少,点知做唔够一年就转手~ 早几日放假早起身,男朋友又咁岩剪完头发,忽然醒起附近开左间新餐厅,一于决定一齐岀去食个早餐~ 装修间格同上手差不多,枱櫈都无点换过,但就整多左好多灯,一入到去感觉好光猛💡而且位置好阔落坐得好舒服🤩 员工态度好好,有笑容又有礼貌,希望日后都可以keep住啦👍🏻 到餐饮方面,食物选择好多,比起附近嘅冰室多几倍,米线,海南鸡,小菜,蒸鱼都有。。。如果食开旺角太子既茶餐厅冰室都应该知道多数都系得常餐同快餐😂😂 我叫咗个麦皮餐配菠萝包,麦皮淡淡地唔甜几好,菠萝包就一般般,始终唔系自家烘焙🥯只系外卖包叮返热,一定同x华/x年𠮶啲无得比架喇 男朋友叫左个猪扒面餐,佢话煮得ok,猪扒都入面,我见佢好快就食哂成碗😂 不过如果话好食就真系唔系,但环境同价钱系成正比,光猛干净态度已经取胜,近近地有下次🤓 **隔2日男朋友话我知佢同2个朋友再去左食,3个男人每人一碟海南鸡饭,3个都食清哂,唔知道真系咁好味吖定系个个都好肚饿🤣**