2020-06-27
屋企人附近呢间WM自开铺以来都帮衬过几次,感觉都唔错,餐厅干净企理,服务都ok,近日发现佢转咗餐牌,于是又揾个机会来试吓。新餐牌晚餐多咗好多选择,A至V成22款,价钱有$69至$248不等,总有一款啱心水。晚餐依然附送餐汤和包,一样可选蕃茄汤或龙虾汤,味道同之前一样咁浓烈。餐包就换咗脆多士,crack crack声好脆!点汤都唔错!主菜我哋要咗个「W M马赛虎虾海鲜汤烩意大利饭」($158),估唔到几多𩠌㖞,除了一只大虎虾,仲有几件鱼柳、青口、蚬,和一粒大带子,加上浓郁嘅蕃茄汤配意大利饭,好配合,又好好味!另外「烧纸包西京比目鱼柳配焗杂菜」($148),用焗炉纸包住原碟上,里面除咗比目鱼仲有一大片柠檬和西兰花、杂菇,味道清新,鱼肉软身,由于用焗纸包住,好能保存到鱼汁,原汁原味!新餐牌既晚餐可自选配啡茶或甜品,亦可以加钱转其他,我哋就转左一杯caffe mocha同一杯热情果菠萝梳打,两杯都足料好味!