2023-12-13 1009 浏览
今日想介绍一间我私心收藏嘅小店俾大家🥰 平时喺湾仔教完运动班,我都会嚟呢间小店补充返蛋白质😆😎 小店位于囍帖街隔离,小店系地舖,橙色招牌都几易揾😎 佢哋嘅汤、沙律同埋wraps都非常出色,绝对唔系hea做👍 🌟Tallore 秘制烟熏鸡汤 $40 (S) 佢哋所有汤都系真材实料,无添加cream,而呢个秘制烟熏鸡汤我就劲钟意🤩 少少辣辣地好啱我😆 除咗有大量嘅烟熏鸡肉之外,仲有好多豆类、蔬菜同薯仔,劲足料又健康👍其实饮完一个汤已经好饱😅 🌟自选沙律(最多可选三款) $68 沙律都系我嘅最爱🥰 呢个价钱真系劲抵,一大盒仲可以拣三款🤩 佢哋嘅沙律都系每日新鲜制造,口味有好多款而且好特别,实有一款啱你😎 我自己最钟意就系南瓜沙律,配埋Feta cheese, 真心正👍🌟超级墨西哥卷饼 $68今次我拣咗The Club 公司卷,非常足料,一大卷做lunch 一定够饱够满足😎 配料相当丰富,最欣赏佢里面嘅菜同埋肉嘅比例非常好,做到味道好之外,又够晒健康营养均衡👍 呢间真系性价比好高,所有食物都新鲜足料,而且味道仲好正,想食得健康又开心,一定要bookmark啦😎

小店位于囍帖街隔离,小店系地舖,橙色招牌都几易揾😎
佢哋嘅汤、沙律同埋wraps都非常出色,绝对唔系hea做👍

🌟Tallore 秘制烟熏鸡汤 $40 (S)

🌟自选沙律(最多可选三款) $68

🌟超级墨西哥卷饼 $68