2023-10-17
😍大大碗新鲜poke bowl😍-我同朋友都好钟意食 poke bowl 觉得有好多选择 咁多种配料捞埋一齐之后 再加埋佢嘅酱汁 好多元化 好好食😋 而且佢好大碗 够饱肚 有好多蛋白质同埋菜 够晒健康😂-🤤三文鱼poke bowl我哋拣咗三文鱼 🤤加咗鸡蛋 蟹子 香菇 紫菜丝 再加埋杏仁 紫菜 芝麻 木鱼丝 🥰口感好丰富 配料都落咗好多 三文鱼好新鲜 😍酱汁要咗蜜糖香醋酱 酸酸甜甜 捞埋一齐 真系好正😂-🥰八爪鱼 吞拿鱼 poke bowl另一个我哋拣咗八爪鱼 同埋吞拿鱼 份量都系好多 🤣八爪鱼口感弹牙 吞拿鱼同三文鱼一样都系好新鲜 配料要咗蕃茄 海带 豆腐 🥰佢嘅豆腐好好食 酱汁拣咗山葵乳酪 少少辣 同八爪鱼好夹 😍-😍鸡胸poke bowl最后一碗 我哋拣咗鸡胸 肉质一啲都唔干 好Juicy 配料要 蕃茄 香菇 蟹子 同埋quinoa🤣🤣 quinoa好好咬 🤣 蟹子都好好食 今次我哋要咗果仁芝麻酱 🤤 我哋都最钟意呢一个 sauce ! 另外都加咗木鱼丝 果仁 紫菜 总之成碗捞埋一齐食 就好好味 而且真系好够饱😂-📍peek a poke尖沙咀弥敦道36-44号重庆大厦地库 h
🤤三文鱼poke bowl
🥰八爪鱼 吞拿鱼 poke bowl
😍鸡胸poke bowl
📍peek a poke
尖沙咀弥敦道36-44号重庆大厦地库 heath s01b号铺