2022-07-24
🇭🇰Slow Walker·呢间我哋之前喺隔离食studio caffeine已经经过过㗎啦 见到佢门口都几光猛 所以就weekend嚟咗呢度食brunch☀️·Chocolate Lava $40 l Iced Long Black $40我哋去嘅时候佢啱啱出炉左一批新嘅朱古力曲奇 所以我哋就嗌左一块😈佢个朱古力味系真系好浓 而且啱啱新鲜焗起中间仲系流心嘅 配埋佢啲核桃粒 同中间拉丝既棉花糖口感好好🍪不过始终因为佢有棉花糖 所以食到最尾都会偏甜少少 配埋佢个long black就刚刚好☕️·樱花虾炒蛋牛油果酸种面包多士$88 l 慢煮鸡腿肉蕃茄意大利粉$110之后佢个sour dough中间系有啲raisin 同埋坚果粒 所以口感几好 而且佢上面个炒蛋都炒得好靓 不过我自己就略嫌佢个牛油果调味比较少 如果加啲黑椒应该仲正🥑之后佢个意粉都唔错 好挂汁 而且个鸡腿肉都煮得唔错 唯独是个意粉稍为偏淋左啲啲🤭🤭·#rbyeat#rbycafe#rby佐敦·📍油麻地庙街286-298号华志大厦地下2号舖
Chocolate Lava
樱花虾炒蛋牛油果酸种面包多士$88