2007-04-20
特意去机场的skyplaza 内的isport玩,但实在太多人排队了,行了一个圈后选择去了Burger King, 本来一直谂住去山顶既时候试,而家终于有机会食。是日星期天,下午4点几,无乜人排队食野。我本身唔食牛,所以佢1至6号餐都唔适合我,最后选了8号餐Fish Burger($35):个饱好细,大概只有我的手心般大,但系好好食,个饱好软熟,块鱼柳好juicy,同埋外皮好脆,加左烟肉芝士($5),芝士都ok,起码系一整块,但烟肉就唔得,炸得太韧,下次可只加芝士($2.5)。薯条及汽水加大加$2,薯条普遍都脆,好似无乜系淋既。杯coke light好大杯,但系无coke light味,已经少冰,如果多冰,咪一啲味都无!除加大外,还加了$5要了两只鸡翼,辣既,比麦**同肯**都要辣,好野味,外皮脆,肉质多汁,几满意。临走前还买了Mrs. Fields 的曲奇,系7-11俾钱。