2021-09-04
路过见到平日早餐长期都排长龙 门口望落去一般 试咗佢哋嘅小食就发现都好好食!!热豆腐花 $10 🌸🌸🌸🌸🌸呢个真系比5星 成日食😝好绵滑同好软 入口即溶 好香豆腐味而且系木桶即时放入去大大个胶盒入面 黄糖可以另上啱晒健康人士~ 一开始以为佢细细兜,食落去超大碗好饱肚㗎😚而豆腐如果唔落糖实际上好低卡, 当早餐同甜品食都得㗎~南瓜馒头 $4.5 🌸🌸🌸🌸🍞馒头成日会觉得卡路里好高~因为都少见 我就试下呢个南瓜馒头好松软好味!! 唔会食紧南瓜嘅感觉但系好香甜 而且相对比较健康(好大个可以当午餐🤣)佢哋都有麦皮馒头卖~会比南瓜馒头更加大个 先$4.5性价比超高好推介食!!!!!紫薯花卷 $5.5🌸🌸🌸🌸🌸虽然唔记得咗影图但系好靓😭😭真系好似花咁样 个紫色好靓食落去都觉得好开心🤭味道个人就觉得同馒头差唔多~一样都系咁松软好香值得一赞嘅系如果外卖冻豆浆会用胶樽装😂👍豉油王炒面屋企人食过就觉得一般啦~豆腐花大家都话好食!!值得一试!
热豆腐花 $10 🌸🌸🌸🌸🌸
呢个真系比5星 成日食😝好绵滑同好软 入口即溶 好香豆腐味