2018-05-30
已经唔系第一次黎,但次次都食夜晚,因为可以任食肥美既生蚝同鲜甜既长脚蟹今次就破格试埋个lunch 放题先,餐厅竟然安排我系比较隐敞既位置,静静地可以倾下计,又可以任食,爽呀呢部机系新加架有得自制乳酪有得玩仲有得食饮品依然系好多选择,维他系列、韩式饮品,仲有酒饮添当然唔少得甜品区,有自家制既芝士饼、果挞、奶冻、和菓子、泡芺雪条就有阿波罗既雪糕同雪条同埋韩式雪条添沙律吧都有好多野拣,蟹籽、蟹柳、螺肉、八爪鱼、中华沙律、青瓜丝等等,想食得健康,呢个都系唔错既选择刺身方面就有大甜虾、象拔贝、鲜带子、鲍鱼片等等,味道正常,都唔会有太大惊喜,但值得一赞系餐厅几足料,我地叫几多就真系黎足个数量寿司就比平时既放题好食,睇得出餐厅系有诚意,我地叫左香芒炸虾卷、北寄贝、火炙蟹脚肉、火焰鹅肝带子、火炙和牛寿司炸物有大虾、蕃薯、南瓜、茄子天妇罗,全部都即叫即炸,所以要稍后片刻,蕃薯几甜,唔错,可以一试!另外仲有芝心虾丸、紫心香芋丸、鸡软骨添烧物方面真系几值得试,有黄金烧蚝、虾,即系用芝士整成,仲有蒜香味拣,右下角个香煎大虾真系几大只,又弹牙爽口,好新鲜呀仲有蟹粥、瑞士鸡翼、炒杂菇、烧栗米,连印度薄饼都有添蒜香
今次就破格试埋个lunch 放题先,餐厅竟然安排我系比较隐敞既位置,静静地可以倾下计,又可以任食,爽呀 呢部机系新加架有得自制乳酪有得玩仲有得食 饮品依然系好多选择,维他系列、韩式饮品,仲有酒饮添 当然唔少得 甜品区,有自家制既芝士饼、果挞、奶冻、和菓子、泡芺
雪条就有阿波罗既雪糕同雪条同埋韩式雪条添 沙律吧都有好多野拣,蟹籽、蟹柳、螺肉、八爪鱼、中华沙律、青瓜丝等等,想食得健康,呢个都系唔错既选择 刺身方面就有大甜虾、象拔贝、鲜带子、鲍鱼片等等,味道正常,都唔会有太大惊喜,但值得一赞系餐厅几足料,我地叫几多就真系黎足个数量 寿司就比平时既放题好食,睇得出餐厅系有诚意,我地叫左香芒炸虾卷、北寄贝、火炙蟹脚肉、火焰鹅肝带子、火炙和牛寿司 炸物有大虾、蕃薯、南瓜、茄子天妇罗,全部都即叫即炸,所以要稍后片刻,蕃薯几甜,唔错,可以一试!
另外仲有芝心虾丸、紫心香芋丸、鸡软骨添 烧物方面真系几值得试,有黄金烧蚝、虾,即系用芝士整成,仲有蒜香味拣,右下角个香煎大虾真系几大只,又弹牙爽口,好新鲜呀 仲有蟹粥、瑞士鸡翼、炒杂菇、烧栗米,连印度薄饼都有添 蒜香牛柳粒就铁板上,每旧都好大粒,够哂镬气,仲有清甜既清酒煮蚬 甜品就推介右上角既椰汁奶冻同左下既芒果奶冻,够哂滑,又唔太滞