2023-06-25
好耐都无食寿司喇!呢日想食寿司但又唔想去连锁店,谂起之前上网见到呢间喺旺角嘅寿司店系可以坐席前师傅收到单即场制作俾你,有得观赏又够新鲜,就决定如男友去会一会佢! 🧡蟹籽沙律($58)份量十足,各样材料比例刚好,青瓜够爽,唔错! 🧡炙烧原条海鳗寿司($32)炙烧嘅时候已经满满香气,原条大大条包寿司饭真系视觉效果一流!大大啖放入口就系爽快满足! 🧡炙烧左口鱼背寿司($23)左口鱼就系要烧过先感受到果种又肥美又香嘅鱼油味,正! 🧡炙烧三文鱼寿司($12)炙烧过后有油香,三文鱼味更出! 🧡特选海鲜丼($238)特选海鲜丼有齐虾、元贝、八瓜鱼同各类鱼刺身,啱哂唔想谂又喜欢咩刺身都试嘅饭筒男友~刺身材料够哂新鲜,加埋海鲜丼嘅饭加咗赤醋,鲜味确实Level up! 🧡三文鱼忌廉芝士卷($78)4大件,口感Creamy,芝士味满满,喜欢忌廉芝士嘅一定好满足,食哂都几饱肚下! 🧡飞鱼籽手卷($20)满满飞鱼籽嘅手卷系我私心最爱,入口扑扑爆满鲜味! 🧡红豆抹茶豆腐($38)豆腐口感似布甸,入口舒服,甜度刚好,系一餐完美嘅句号!
🧡蟹籽沙律($58)
份量十足,各样材料比例刚好,青瓜够爽,唔错!
🧡炙烧原条海鳗寿司($32)
🧡炙烧左口鱼背寿司($23)
左口鱼就系要烧过先感受到果种又肥美又香嘅鱼油味,正!
🧡炙烧三文鱼寿司($12)
炙烧过后有油香,三文鱼味更出!
🧡特选海鲜丼($238)
🧡三文鱼忌廉芝士卷($78)
🧡飞鱼籽手卷($20)
满满飞鱼籽嘅手卷系我私心最爱,入口扑扑爆满鲜味!
🧡红豆抹茶豆腐($38)
豆腐口感似布甸,入口舒服,甜度刚好,系一餐完美嘅句号!