2019-06-10
男友人生日,朋友们安排左系新蒲岗呢间小店打边炉,老实讲,新蒲岗听就听得多,去真系第一次去,去到前系附近兜左个圈,原来有商场又多野食,下次可以过黎走一转等齐人啦,已订位既我地已经安排左台比我地,如果计火锅店黎讲,呢间系比较细小,有几次只手都撞左隔离台既客人Order左个胡椒猪肚煲,好特别,有层腐皮包住d猪肚放系个锅里面,汤底奶白色好浓郁,胡椒味又不太强,适合男女老幼另外最期待系个海鲜船同刺身鱼同象拔蚌,先黎左个海鲜船,有虾有鱼有蚝等等,个价钱又吾贵,我地七人都分得晕👍👍,至于个刺身船真系👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍,好新鲜,个象拔蚌同鱼即叫即切,爽口弹牙,真心推介,一定要叫,其他丸丫,肉丫都好新鲜,不错另外赞美下个度d 员工,虽然个个都系姐姐,但有活力又有礼貌,仲好识讲笑,气氛好好,不过吾醒水😛,生日蛋糕明明讲左系惊喜,食到七七八八就不停提我地阵间切蛋糕,阵间同你上蛋糕😂😂惊死我地吾记得,最后每位消费$400左右,因为我地请寿星仔,如果吾系,就一人$300几,性价位ok