2023-08-23
方叔叔 的 麻辣火锅 够辣又惹味,火锅料可叫半份最岩我哋2个仲要今次有$68 日本生啤 任饮啤酒 当然即时过来食,来到8点都已满座麻辣锅配蕃茄汤,十分适合食小辣的朋友,普通辣都已经够,因为会越煮越辣,蕃茄味都浓同香,再加汤味道都有淡到抵赞猪心第一次食,没想到原来咁软滑,薄切后轻轻煮食得几好食嫩牛肉,肉质有口感,肉味都可以。鹅肠够新鲜又够爽口功夫莴笋片,超薄切,煮一煮就食仲食到爽口好味道。牛板腱牛味都浓口感薄身同嫩牛肉少厚软熟口感不同猪大肠有少少卥水感,再加汤底再味道浓点,而且入面不多肥膏,好味不错白鳝大片够新鲜,现炸豆皮来到几靓好薄身,煮几十秒食仲有到豆皮独有口感不会好淋身鱼面坚有鱼味但不会太浓,口感几滑不错小白猪午餐肉,打边炉点会唔叫,入面有不少肉粒啖啖肉唔会粉见啤酒有无限畅饮仲要日本札幌生啤都系$68点会唔叫,饮落去顺又几滑,麦味几香又不会太浓,最后都饮咗3杯,喜欢啤酒朋友必叫。而我就饮汽水加冰,偷了少少朋友啤酒混来饮差不多食完再加个一个冰粉甜品,黑糖味刚好不会太甜又够冻,冰粉好滑,配料劲多新鲜。最后连加一不用$400/人,价钱都合理而这里坐得舒服和服务态度都好好
猪心第一次食,没想到原来咁软滑,薄切后轻轻煮食得几好食
嫩牛肉,肉质有口感,肉味都可以。鹅肠够新鲜又够爽口
鱼面坚有鱼味但不会太浓,口感几滑不错
小白猪午餐肉,打边炉点会唔叫,入面有不少肉粒啖啖肉唔会粉