2023-11-29
📽️假期约埋一班朋友一齐睇戏🎬太精彩了😍故事由一本生活琐事嘅日记开始✍🏻由头到尾都系扣人心弦嘅感觉📽️依家都仲系有几幕系我脑海里不断loop❤️𠮶日我哋喊咗好眼泪呢🥲🍉睇完出嚟就无意之中见到呢间好大间嘅水果店🍐水果店除咗有好多唔同款式嘅水果之外🍊🥭🍒仲有新鲜果汁🧃水果杯添🍎啱晒流完咁多眼泪嘅我地💧系缘份喔🥳🍒12星座果汁 $38 : 巨蟹座嘅朋友仔就拣番自己星座嘅果汁口味🍎呢个巨蟹座果汁入面有神石榴、红菜头同埋苹果✅每日都用新鲜蔬果制造💯仲无加入糖水、性价比高❤️每款生果都各有功效添🥳🍈如菓爱心脆果杯 $58 : 我自己就拣咗装满晒蜜瓜嘅甜甜蜜蜜爱心脆果杯🥳香甜嘅蜜瓜铺满成个杯顶🤤见到都令人充满幸福嘅感觉❤️好新鲜喔🥳🍉西瓜汁 $48/一公升:另一个朋友平时已系超喜欢食西瓜😍所以佢见到有一公升西瓜汁就二话不说order咗樽噜❤️用新鲜嘅西瓜即叫即做仲唔加糖水🤤咁大樽原汁原味嘅西瓜汁🍉朋友满足都不得了呀🥳🥭自家制足料杨枝金露 $38 : 我就order多个杨枝金露番屋企慢慢叹💯真材实料👍无得弹呀🥳🍓新鲜水果杯 $25 : 我地再叫多一杯新鲜水果杯share❤️里面丰富到不得了😍有日本提子🍇蜜瓜🍈芭乐🍐
🍉睇完出嚟就无意之中见到呢间好大 间嘅水果店🍐水果店除咗有好多唔同款式嘅水果之外🍊🥭🍒仲有新鲜果汁🧃水果杯添🍎啱晒流完咁多眼泪嘅我地💧系缘份喔🥳
🍓新鲜水果杯 $25 : 我地再叫多一杯新鲜水果杯share❤️里面丰富到不得了😍有日本提子🍇蜜瓜🍈芭乐🍐橙🍊火龙果🍍西瓜🍉仲要系粒粒都劲新鲜、清甜又唔多汁呀🥳