2024-12-10
话说有日去到旺角做嘢,点知食咗一个唔系几好味嘅午餐,感觉唔系好饱。就觉得好似再食返少少嘢先至够满足咁!跟住撞见到呢间餐厅叫做SHAKE!T就入左去拣。食返个甜品弥补一下中午嘅遗憾!上网睇吓原来呢间窝夫和奶昔店都几出名!SHAKEIT 窝夫的蛋浆,每日用新鲜鸡蛋,混合优质既日本面粉同鲜奶搅拌而成,每次焗出来都系外脆内软,建议即刻食架~鲜果系列* 满满的鲜果经典系列* 多款自家制作卡士达酱睇到简介好耐,拣咗士多啤梨窝夫同金沙朱古力榛子酱窝夫,仲有爆谷岩盐焦糖奶昔同意大利开心果酱奶昔。士多啤梨窝夫上面有甜甜嘅啫喱,满满嘅吉士酱同埋士多啤梨嘅酸甜配合得好好食,令到窝夫好清新。金莎朱古力榛子酱窝夫比起一般窝夫香甜,钟意Sweet Sweet 嘅朋友一定要拣。原来Shake!t主角系爆谷焦糖岩盐奶昔, No1 回购的奶昔配搭清新嘅士多啤梨窝夫就最好意大利开心果酱奶昔,淡淡嘅开心果酱味道唔太浓。奶昔几时饮都系咁一流。原来依家劲多优惠* 窝夫买二送一* 团购 66折* 奶昔第二杯半价* 穿著校服 买二送一 * 正价购买奶昔就会送一个印仔,买六送一!✳️SHAKE!T✳️旺角豉油街25-31号地下4A号舖#
就觉得好似再食返少少嘢先至够满足咁!
跟住撞见到呢间餐厅叫做SHAKE!T
就入左去拣。食返个甜品弥补一下中午嘅遗憾!
上网睇吓原来呢间窝夫和奶昔店都几出名!
鲜果系列
* 满满的鲜果
经典系列
* 多款自家制作卡士达酱
原来Shake!t
意大利开心果酱奶昔,淡淡嘅开心果酱味道唔太浓。
奶昔几时饮都系咁一流。
原来依家劲多优惠
* 窝夫买二送一
* 团购 66折
* 奶昔第二杯半价
* 穿著校服 买二送一
* 正价购买奶昔就会送一个印仔,买六送一!
✳️SHAKE!T
✳️旺角豉油街25-31号地下4A号舖
#旺角 #旺角美食#打卡#食好西#美食#foodie #高质#香港美食#士多啤梨#小食#小店
#pollywings_foods