2024-12-01 0 浏览
太子龙虾海鲜八宝蒸饭 2xx蚊8款新鲜海鲜 最平$228 吸引去试试 简单记录一下.佢地要预留海鲜 建议早一日打电话预订有4款海鲜套餐 今次试试$298 龙虾肉蟹套餐佢哋每款海鲜都有四五款整法 实有一款啱你清蒸 泰式酱 金银蒜 果皮蒸 剁椒 古法豆酱我个人当然最钟意⭐️清蒸肉蟹 ⭐️蒜蓉龙虾😋肉蟹系好大只多膏 连蟹钳都好厚肉😋龙虾半边同样大只 肉质鲜味爽弹.除此之外 仲可以拣 其他六款海鲜今次拣咗⭐️鲍鱼 ⭐️多宝鱼 ⭐️开边海虾 ⭐️蛏子⭐️沙嗲鱿鱼肠粉 ⭐️鲍汁脆骨鸡肉酿花胶.自选八款配料蒸饭 今次拣咗⭐️秘制鸡腿肉⭐️自家制陈皮牛肉饼⭐️银鱼仔⭐️腊肠⭐️莴笋⭐️芋头⭐️招牌卤水牛舌片⭐️招牌卤水猪肚丝.最后仲有超足料老火炖汤 糖水糖水今次系桃胶雪梨糖水 几滋补😍.海鲜够新鲜系重点 今次7-8点去到都好爆场钟意食鲜味海鲜朋友一定钟意.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_太子.#锅心八鲜蒸锅 (太子)地址:太子花园街207-209号地舖电话:28862334.(记住Like同分享 系我继续出诚实记录动力 感谢支持🙏🏻)..#hkfoodie #foodiehk #hkfood
佢地要预留海鲜 建议早一日打电话预订
海鲜够新鲜系重点 今次7-8点去到都好爆场
钟意食鲜味海鲜朋友一定钟意
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_太子
#锅心八鲜蒸锅 (太子)
地址:太子花园街207-209号地舖
电话:28862334

#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食评 #旺角美食 #旺角必食 #油麻地美食 #油麻地必食 #佐敦必食 #佐敦美食 #香港美食 #太子 #佐敦 #太子必食 #太子美食 #海鲜 #腊肠 #腊肉 #蒸饭