2022-07-18 496 浏览
之前经过呢度见到有间火锅舖就bookmark 左 今日终于黎试为左唔洗谂叫咩食 我哋就直接点左个套餐✨精选海鲜套餐 $268/p五式拼盘入面有鱿鱼 蚝 饱鱼 虾 翠肉鲩 海鲜都几新鲜 食落真系有鲜味🤤😋😋 肉质弹性都保留到牛肉 脂肪分布几平均 有油脂香同牛肉味 🥰🥰 鸡颈肉都唔错 几爽弹🤩🤩虾丸几弹有虾嘅鲜味 👍👍港式水饺好饱满实在 馅有虾 云耳 猪肉 几爽口👍👍炸响铃炸到金黄色咁好靓 ❤️冇乜油益味 炸到好脆 🤤 就算渌左几秒食落口都仲脆👍👍🍺Tiger 生啤 $48🍺Paulaner (黑)$58总括黎讲呢度嘅食物都好有质素👍👍 好足料 都几抵食呢个套餐价净系包左清汤但我地想试多款麻辣汤底就转左鸳鸯锅😋😋要补差价~$100麻辣汤底唔算好麻好辣 但佢提供左啲花椒鬼椒 如果你觉得唔够辣可以自己再加 我觉得咁样几好 因为人人食辣嘅程度都唔同清汤都好鲜甜 有萝卜黄芽白同豆腐 豆腐好滑环境方面坐得好舒服好阔落 枱面都几大 有足够位置放食物👍👍👍 成间餐厅唔系好大 得六张枱+一间私家房 所以记得book 左先好黎服务都好好 电话订位嘅时候接电话嘅人好有礼貌 好清晰会覆返你听你啲资料 喺餐厅食野嘅

为左唔洗谂叫咩食 我哋就直接点左个套餐

✨精选海鲜套餐 $268/p

🍺Tiger 生啤 $48

🍺Paulaner (黑)$58

总括黎讲呢度嘅食物都好有质素👍👍 好足料 都几抵食

清汤都好鲜甜 有萝卜黄芽白同豆腐 豆腐好滑

喺餐厅食野嘅时候侍应会好留意你 见你食完会帮你收走啲野 会见你啲汤冇乜就问你加唔加汤 唔洗等你叫 见你只碟有学又会问你要唔要换碟

味道❤️❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️💔