放工去咗等契女放学,佢好叻叻读圣Mary,喺佢附近揾个地方食嘢坐低等佢。尖沙咀漆咸围有好多小店,经过云香园小锅米线,被五光十色的招牌米线吸引,尤其是写住 汤底 慢火熬足6小时,冲入去坐低。睇到介绍,汤底新鲜熬煮6小时,好有 heart,老板介绍仲话亲身学冲奶茶,每杯奶茶都沟几款茶叶冲制,是正式茶餐厅奶茶,我又叫返杯嚟试吓,果然有惊喜。小锅米线:鱼肉春卷+ 腩肉只要喜欢食米线嘅人,见到个酸辣汤底嘅颜色,未食都已经只系好嘢,再饮一啖汤添!真系不得了,酸辣汤底惹味配合,材料丰富熬煮6小时,招牌灵魂汤底。腩肉限量发售,售完即止。来自广西米线,好滑好弹,烟靭非常开胃。牛腩小锅米线云南小锅米线,即叫即煮。酸辣@小辣非常惹味,小锅米线超级多配料,有芽菜,酸菜,肉碎,韮菜,葱,芫茜,真的辣有猪肉碎,口感都很丰富。猪软骨、牛腩,味道够浓厚,牛腩软腍入味,猪软骨非常爽口,好受欢迎,容易卖晒,吃完好满足啊!酸辣汤底果然是招牌,啱晒我口味。炸鸡中翼(4只)价钱合理,炸鸡中翼皮脆肉嫩又多汁,鸡中翼腌得好入味,搭配上甜辣汁,惹味十足。酱拌皮蛋满满自家制的酱汁,皮蛋软绵绵,第一次食充满蒜香味,凉拌适合夏天享用。冻奶
小锅米线:鱼肉春卷+ 腩肉

牛腩小锅米线
炸鸡中翼(4只)
酱拌皮蛋
冻奶茶
好有诚意的冻奶茶,老板亲身学冲奶茶,职人教路话好味嘅奶茶最少要有三款茶叶,这里冲制每杯奶茶都沟好几款茶叶,茶餐厅做法,唔会太甜,有茶香有奶味,好饮!
  • 云香园米线
  • 牛腩