上星期食完芝士安格斯,今个星期又出新野!转得太快啦吧😭😭今次算有少少诚意,系同一只韩国嘅辣椒🌶️酱OTTOGI Crossover,唔再系多旧肉就当新餐卖🤑🤑~~~地狱脆辣鸡腿包~~~$40又系衰多手要咗多酱,面包本身特别松软,用力少少握住已经会散开,再加上多酱,顾得个酱黎又顾唔到个包,搞到成手都系酱,非常呢hea🤪🤪个包越食越辣,最后仲要劲饮汽水!绝对冇欺场🤯🤯辣味就真系OTTOGI 辣椒🌶️酱味,但可惜太辣,根本食唔到脆鸡味,唔系食开辣嘅唔好加酱😚😚~~~菠萝🍍脆辣鸡腿包~~~$30之前都好似出过加菠萝🍍嘅脆鸡腿包,贪佢菠萝味可以解一解脆辣鸡嘅油腻感,我觉得好味过纯粹系‘脆辣鸡腿包’🥰🥰~~~菠萝柚子梳打~~~有块大大嘅菠萝片喺里面,都几厚身!但柚子味比较淡算正常OK☺️☺️~~~韩式泡菜调味粉~~~有泡菜味,但可惜唔系讨好嘅泡菜味,感觉怪怪地😑😑上星期九点就冇得买黑糖珍珠雪糕🍦(上一篇),谂住今日8:00食完饭就去买点知......😞😞佢啲珍珠冇货呀😱😱咁就叫左个~~~奶茶新地筒~~~$5.5质地非常非常软身,奶茶味略嫌偏甜,冇咩茶味😐😐唔知几时先食到个黑糖珍珠雪糕🍦呢?😢😢
上星期食完芝士安格斯,今个星期又出新野!转得太快啦吧😭😭

~~~地狱脆辣鸡腿包~~~$40
个包越食越辣,最后仲要劲饮汽水!绝对冇欺场🤯🤯
地狱脆辣鸡腿包餐

~~~菠萝🍍脆辣鸡腿包~~~$30
菠萝脆辣鸡腿包餐

~~~菠萝柚子梳打~~~
~~~韩式泡菜调味粉~~~
有泡菜味,但可惜唔系讨好嘅泡菜味,感觉怪怪地😑😑

佢啲珍珠冇货呀😱😱
咁就叫左个
~~~奶茶新地筒~~~$5.5
质地非常非常软身,奶茶味略嫌偏甜,冇咩茶味😐😐

唔知几时先食到个黑糖珍珠雪糕🍦呢?😢😢
2020-11-24