2022-09-24 297 浏览
💁🏻‍♀️又黎呢间22 Branch Oyster Bar & Restaurant食生蚝♥️今次仲试左佢地既黑松露野菌意大利饭,一样咁有水准😁!相信下次再去将军澳,又会Encore多一次,哈哈‼️🤣以下系详细嘅食评.▫️Daily Fresh Oyster $268(半打)⭐️ 强烈推介⭐️顾名思义~Daily Fresh紧系是日精选最新鲜既生蚝啦!其实次次黎帮衬,都必叫呢到既生蚝,😁即开即拆,真系好新鲜又鲜甜!今次食呢个,海水味不太重,外表较小较圆,但肉质都好嫩滑,一点都不腥!Encore之选‼️‼..▫️黑松露野菌意大利饭 $188⭐️ 强烈推介⭐️浓郁口感丰富既黑松露野菌意大利饭,岩晒我呢个重口味人士!加上野菌,配上香喷喷既忌廉汁,酱汁完完整整包住粒粒既意大利饭呀!意大利饭有一点外软内韧的口感😍整体味道都唔错嫁!黑松露香气令人更有食欲~推介💁🏻‍♀️😍..▫️秘制酱烧猪肋骨 $208秘制酱烧猪肋骨将肉煮至离骨,真系骨肉分离呀!口感不俗,而且份量对于两个人黎讲真系好多,配料又有沙律同炸薯条,够晒足料!猪肋骨黏著惹味甜甜的秘制烧烤酱,令人食指大动~如果酱汁再多D就更胜一筹🥰.

▫️Daily Fresh Oyster $268(半打)

▫️黑松露野菌意大利饭 $188

▫️秘制酱烧猪肋骨 $208